Välja mellan piska eller paddel för sexiga bondagestunder!

Man skulle nänstan inte tro det, men det finns ett väldigt stort utbud av piskor och paddel för privata, sexiga och kinkiga bondagestunder. Utbudet på material, storlekar är stort och ibland vet man inte vad man skall välja.

Piska eller paddel?

Både piskor och paddlar är härliga leksaker när det kommer till dominans- och undergivenhetslekar, som tänder många vid användning eller bara de visas. Vilket man väljer är oftast upp till dig personen som gillar dessa leksaker.

När det kommer till piskor/paddlar, handlar det oftast inte vilken av dessa som smiskar bättre, men känslan av användningen. En paddel kan vara lättare att använda, speciellt om den är platt. En paddel är lättare att hantera och styrkan blir lagom, lätt att styra.

Att använda en piska på rätt sätt är inte alltid lätt, även om det till synes ser ut så. Det är lätt att slänga med den till höger och vänster, men att kunna nyttja dessa kraft, inte pinska för hårt eller för lätt, är inte alltid lätt. Att välja en piska som är lagom lång hjälper oftast, den skall inte vara för lång.

Piskor och material

Dagens piskor man ser i butikernas utbud är oftast inte av riktigt läder, utan av konstmaterial, polyster eller annat. Detta av miljöskäl, men också för att hålla kostnader nere och göra de mer prisvärda för kunderna.

Materialen har idag blivit mycket bättre och skillnaden mellan riktigt läder och konstläder är mindre tydligt.

Det finns dock lite produkter som dyker upp, som är av härligt mockaläder eller blankare läder. Oftast är priset något högre, men känslan kan även vara annorlunda än t.ex. olika plaster.

Vilka typer av paddel finns det?

För paddel är läder ovanligt, även om det förekommer. De mjukare typen av paddel är tillverkad eav läderliknande material och oftast väldigt prisvärda sådana. Även paddlar med t.ex. pälsliknande yta, är av konstmaterial.

Sedan finns det en del hårda paddlar, dessa är oftast tillverkade av hårdplast eller fint, lackad trä. Dessa är oftast av bra kvalité och trä är alltid trä.

Många tillverkare verkar idag komma ut med paddlar av mjukare material, som en gång i tiden levererades av blankt läder, men har idag blivit ersatta av konstläder. Till kundernas fördel har dessa produkter kommtit ner i pris och är idag väldigt prisvärda, samt billiga att testa. Tycker man inte om, har man heller inte lagt ut en förmögenhet.

Vem tycker om lätt BDSM, piskor och paddel?

Att använda en piska eller paddel handlar inte om att orsaka mycket smärta. Även om vissa tyceker om att det snärtar till en del, att t.ex. rumpan blir röd och varm, så handlar oftast lekar med piskor och paddlar om dominans och kontroll, samt dess avsaknad.

Oftast är också dessa sexleksaker en del i ett större BDSM-lek, där piskan eller paddeln är bara en del i hela arrangemanget och bara en av många sexleksaker.

Mer för härliga, men lätta BDMS-lekar

Som vi nämnt innan, så kan man så klart bara använda sig av piska eller paddel i sina lekar, mendet är inte ovanligt att man använder dessa tillammans med andra sexleksaker i BDSM-utbudet som finns att tillgå idag.

Bland härliga sexlksaker som är populära i detta segment finns även tejp, rep, munkavle (olika sorters gag-balls), bröstklämmor, kittlare, olika sot handfägsel och även